מצרכים ואופן הכנה:
1 כף גלידת וניל
1 כף גלידת שוקולד
קמצוץ סירופ וניל
קצפת
מנת אספרסו
כדור גלידת וניל/שוקולד ולהוסיף סירופ, אספרסו וקצפת מעל.
*מומלץ להשתמש בכוס לאטה 300 מ"ל
מצרכים ואופן הכנה:
1 כף גלידת וניל
1 כף גלידת שוקולד
קמצוץ סירופ וניל
קצפת
מנת אספרסו
כדור גלידת וניל/שוקולד ולהוסיף סירופ, אספרסו וקצפת מעל.
*מומלץ להשתמש בכוס לאטה 300 מ"ל
מצרכים ואופן הכנה
2/3 כוס קרח
60 מ"ל חלב
20 מ"ל אבקת פראפה
30 מ"ל אספרסו
לגרוס בבלנדר
להכנת פראפה בטעמים יש להוסיף למתכון 10מ"ל סירופ בטעם הרצוי ולהוריד 10 מ"ל אבקת סוכר
מרכיבים ואופן הכנה:
2 כפות גלידת וניל
מנת אספרסו כפול
חלב קר
לכסות את הגלידה עם החלב הקר ולמזוג אספרסו כפול מעל
*מומלץ להשתמש בכוס לאטה 300 מ"ל
מרכיבים:
15 מ"ל סירופ קוקוס
25 מ"ל רום לבן
חלב
¾ כוס קרח
מנת אספרסו קצר מחוזק
אופן הכנה:
יש לערבב טוב את כל הרכיבים לפני המזיגה
מצרכים ואופן הכנה:
10 מ"ל סירופ אגוז מקדמיה
10 מ"ל סירופ שוקולד לבן
10 מ"ל סירופ קוקוס
25 מ"ל חלב
קרח
מנת אספרסו
לערבב את הסירופים עם הקרח והחלב למזוג לכוס ולהוסיף אספרסו מעל
*מומלץ להשתמש בכוס לאטה 300 מ"ל